Start
Bedrijf
Onderhoud
Nieuwbouw
Nieuws
Contact
Projecten
Contact
Kleuren van Delft
Mail m.b.t. korting grote klus
Winterschilder

Bouwend Nederland

Schildersbedrijf D. de Boer & Zn.


  

Oog voor schilderwerk

Nieuws

 

Laatste nieuws

Kleuren van DelftDe oude binnenstad van Delft telt meer dan 7000 panden, waarvan ca 1400 gemeentelijke- en rijksmonumenten zijn. Kozijnen, ramen, deuren en gevels zijn soms in historische kleuren geschilderd, de mode van een bepaalde tijd volgend. Vaak zijn die kleuren echter verborgen onder vele lagen verf van meer recente datum. Ook zijn kleuren gebruikt die uit onze tijd stammen. Zoals het vroeger was is te zien op oude gebouwen zoals het oude stadhuis aan de markt en het Hoogheemraadschap Delfland aan de Oude Delft. Ook oude schilderijen in het Prinsenhofmuseum en het Rijksmuseum geven een indruk van de verven die vroeger werden toegepast. lees verder.

Korting?

Een vaak gestelde vraag is of men korting krijgt als er meerdere huizen tegelijk geschilderd kunnen worden.


Afhankelijk van de grootte van de klus is dit zeker mogelijk. Stel gerust uw vraag via de mail of neem telefonisch contact op.

Winterschilder

Vanaf 1 november t/m 30 maart is er een winterkorting van toepassing op alle binnen schilderwerk.


Voor info

6% btw regeling voor onderhoud aan woning ouder dan 2 jaar.

Voor een aantal werkzaamheden aan de woning betaalt u 6% btw i.p.v. 21%. Het gaat hier om de werkzaamheden isoleren, schilderen, stukadoren, behangen en schoonmaken.


Het 6% tarief geldt alleen als de woning ouder is dan 2 jaar. Bij het vaststellen van de leeftijd van een woning gaat men uit van de datum waarop de woning voor het eerst echt wordt bewoond. Daarnaast moet het huis bestemd zijn voor permanente bewoning door particulieren. Het moment waarop de dienst wordt afgrond, is bepalend voor toepassing van het verlaagde tarief.


  

Klik voor meer informatie en over de uitzonderingen op de site van de Belastingdienst

Belastingdienst  of op  Bouwend Nederland

Schildersbedrijf D. de Boer & Zn. V.O.F.

Buitenwatersloot 268

2613 SZ  Delft


KvK 27210703 |  BTW nr. NL803717398B01

Designed by JePa