Start
Bedrijf
Onderhoud
Nieuwbouw
Nieuws
Contact
Projecten
Contact

Schildersbedrijf D. de Boer & Zn.


  

Oog voor schilderwerk

Wandafwerking

 

Wandafwerking

Kleuradvies

Glasweefsel behang - Deze vorm van wandbekleding biedt veel voordelen. Het materiaal is sterk en door zijn elasticiteit uitermate geschikt voor wanden van elke (vlakke) ondergrond. Het glasweefsel (superscan) vangt in hoge mate scheurvorming in de muren op. Het materiaal is in allerlei diktes en structuren verkrijgbaar (zie onderstaande voorbeelden).

 

Kleur - Glasweefsel behang vormt de ideale ondergrond die na het aanbrengen (maar ook later) makkelijk over te schilderen is in elke gewenste kleur. Het materiaal leent zich voor alle typen en kleuren verf, zowel voor mat, zijdeglans en hoogglans. Het product is niet meer weg te denken uit het bedrijf, maar ook bij u thuis is het goed toe te passen zeker als er sprake is van muren en plafonds met slecht stucwerk.


Overig - Naast het veel gebruikte glasweefsel behang blijven wij natuurlijk wanden afwerken met het reguliere behang of met schilderwerk. Ook daarbij heeft u volop keuze uit diverse motieven, patronen en kleuren.

Kleuradvies

Een veel gebruikte reden van het schilderen van uw huis of bedrijfspand is een kleurwijziging omdat men iets anders wil en het geheel wil opfrissen met nieuwe kleuren. Vaak worden wij bij de opname van een werk al geconfronteerd met de vraag wat voor kleur(en) wij zouden adviseren.

Natuurlijk blijft smaak hierin per persoon verschillen en een belangrijke factor spelen. Wel belangrijk bij een kleurtoepassing is het kijken naar belangrijke punten zoals:


• De locatie van het object

• De omgeving van het object, is het omringd door andere panden, ligt het midden in de bossen, aan het water etc.

• De functie van het object, zo zal een kleutercrèche een andere kleurstelling hebben dan een kerk of een woning

• De kleur van vaste elementen zoals daken, muren etc. van het object

• Zijn er voorschriften vanuit de gemeente of monumentenzorg over de mogelijke kleurkeuze.

Schildersbedrijf D. de Boer & Zn. V.O.F.

Buitenwatersloot 268

2613 SZ  Delft


KvK 27210703 |  BTW nr. NL803717398B01

Designed by JePa